Сіль 2 помел, мішок 50 кг. Відгрузка машинними нормами 22т.
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Сіль — це виняткова приправа із характерним смаком, що має багато застосувань у кулінарії. Вона складається із 40% натрію та 60% хлориду і також відома як хлорид натрію (NaCl) або просто натрій.
У кулінарії сіль виконує кілька функцій — надає та поліпшує смак, є консервантом, сполучною речовиною та підсилювачем кольору, додає їжі текстури та поживних речовин. Майже кожен рецепт включає сіль, і вона може використовуватися на різних етапах приготування з різною метою. Зокрема сіль демонструє хімічні дива у кулінарії: вона маскує гіркоту, зменшує кислість та збільшує солодкість.
Існує багато видів солі: звичайна кухонна кам’яна сіль, йодована сіль, виварена сіль, гімалайська рожева сіль, морська сіль, чорна сіль. Вони можуть відрізнятися нюансами смаку, текстурою та кольором. Серед цих видів можна вибрати сіль різного помелу. Крім того доступна сіль з різноманітними додатковими смаками, як-от копчена, з пармезаном і розмарином, часником і цибулею, паприкою, перцями.
Чим корисна сіль
Сіль є найважливішим джерелом натрію у раціоні людини. Ця речовина необхідна для багатьох важливих функцій організму, включаючи баланс рідини, здоров’я нервів, засвоєння поживних речовин і роботу м’язів. Водночас надмірна кількість солі може бути шкідливою для здоров’я. Оптимальна добова норма споживання натрію становить 1500 мг, що дорівнює 3/4 чайної ложки. Але варто пам’ятати, що багато продуктів містять натрій як природний, так і доданий.