Ізоаскорбінат натрій (Еритробат), Китай - 25 кг
Доставка
Оплата
Характеристики
Опис
Товари дорожчі за 3000 грн відправляються за передоплатою, уточніть у менеджера всі деталі за номером 099 467 49 41
Натрієва сіль ізоаскорбінової (ериторбової) кислоти, надає на сировину дію аналогічну дії аскорбінової кислоти.
Антиоксидант, стабілізатор фарбування, підкислювач та регулятор кислотності. Збільшує термін зберігання продуктів у кілька разів, уповільнює процес окиснення.
Застосовують в олійно-жировій, кондитерській, хлібопекарській промисловості, виноробстві, а також в ковбасному і консервному виробництві.
Рекомендації по застосуванню:
• Варені ковбаси — 0,3 кг/тн фаршу
• Шинка, солонина, окосту — 2,5 кг/1000л розсолу
• Свіжоморожена, копчена, сушена і в'ялена риба — 5-12,5 кг/1000л розсолу
• Пиво — 0,03 кг/тн продукту
• Безалкогольні напої і соки — 0,15 кг/тн продукту
• Соуси, приправи — 0,1 кг/тн продукту