Глюкозно-фруктозний сироп, ГФС, каністра 50 кг

Глюкозно-фруктозний сироп, ГФС, каністра 50 кг

Глюкозно-фруктозний сироп, ГФС, каністра 50 кг від компанії ФармХіміка - фото 1
3 050 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
000525-800
Плотность
кг/м3
ГОСТ
32800-2014
CAS
57-48-7
Тара пакування
Паллета 800кг бочки
Код ТН ЗЕД
1702309009
Формула
C6H12O6
Синоніми
зернофруктовий сироп, кукурудзяний цукор, кукурудзяний сироп, ВФЗС, ДФС
Міжнародна назва
High Fructose Corn Syrup (HFCS)
Комерційна назва
ГФС

Опис

Глюкозно-фруктозний сироп - це незамінний продукт для багатьох галузей харчової промисловості. Його використовують як природний підсолоджувач, який заміняє традиційний цукор у виробництві харчових продуктів.

Переваги глюкозно-фруктозного сиропу:

  1. Солодкий смак: Глюкозно-фруктозний сироп надає продуктам приємний, природний смак без гостроти, яку може мати цукор.
  2. Збереження вологості: У випічці та кондитерських виробах він допомагає зберігати вологість, що робить їх м'якими та соковитими.
  3. Антикристалічні властивості: Глюкозно-фруктозний сироп забезпечує гладкість і кремистість текстури виробів.
  4. Підвищена стійкість: Він стійкий до високих температур, тому підходить для виробництва консервів і солодких продуктів.
  5. Збереження аромату: Глюкозно-фруктозний сироп не має власного смаку, тому не перекриває аромат і смак інших інгредієнтів у рецепті.

Загалом, глюкозно-фруктозний сироп - це універсальний і дуже корисний інгредієнт у харчовій промисловості, який додає продуктам солодкість, текстуру та зберігає їх якість.